Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Rémtörténetek

1.
Egy fiatal lány megnézett egy horrorfilmet,a lány lelkivilágát felkavarta a film,ezért egyfolytában halucinált ilyen-olyan dolgokról.Egyik éjjel érezte,hogy melléfekszik valaki és nem látott senkit.Befordult a fal felé és hangokat hallott.Félsz,kislány?(kérdezte tőle egy rekedt,suttogó hang)Akislány bebújt a takaró alá és potyogtatta a könnyeit a félelemtől.Egy hideg tenyeret érzett a csuklóján.Majd jövök holnap is -mondta a hang.És már reggel volt.Felkelt az ágyból és gyorsan felöltözött.Öltözködés közben látott egy tenyérnyomot a csuklóján.Csupán azt hitte képzelődik.Elment a suliba,és egész nap nem tudott figyelni az órákon,mert folyton hangokat hallott.Eljött az éjszaka,alig tudott aludni.Amint elaludt (nem aludt mélyen),érezte, hogy áll valaki az ágyánál,és figyeli őt.Kinyitotta a szemét és egy lány állt ott,akinek sötét volt a bőre,szakadt ruhában volt,vizes volt,és hosszú barna szinű a haja.Vörösen izzószemei voltak.Énvagyok az aki tegnap nálad járt.És elviszlek magammal.-suttogta a sötét alak.A lány csak nézett ijedten,mert nem tudodt semmit tenni.Az alak odalépett a lányhoz,és egy csókot nyomott az arcára és a lány MEGHALT.Reggel a szülei felmentek a szobájába ébreszteni a kislányt,és a szülőket sokkolta a látvány.Hívtak azonnal egy mentőt,aki bevitte a lányt a kórházba.Kiderült,hogy a lánynak leállt a szíve,és nem tudták mivel magyarázni a furcsa bőrproblémát a lány csuklóján, ami egy tenyérhez hasonlított.

 

2.
A kísértetház

Sok-sok éve történt Skóciában. Egy fiatal házaspár, Duncan és Janet Baxter és két gyermekük egy öreg házba költöztek, nem messze Edinburghtól.
Egy nap, nem sokkal a költözésük után, Baxterék kutyája, Rex, vadul ugatni kezdett az ebédlőben. Mr. Baxter berohant a szobába megnézni, hogy mi történhetett. Rex a falra ugrált, mintha el akarna kapni valamit. Aztán a kutya eldőlt,s mozdulatlanul hevert a padlón. Mr. Baxter a falra nézett. Nem látott semmit.Abban a pillanatban valami nagyon-nagyon hideget érzett.Letérdelt Rexhez. Az eb halott volt.
Ezután elkezdődött a tortúre. Minden éjszaka ugyanolyan volt. Először az ablak kicsapódott és az ajtók nyikorogni kezdtek. Majd egy borzalmas sikoly, utána egy férfi nevetése. Kegyetlen és szörnyű nevetés volt ez. Hamarosan a család egyetlen tagja sem bírt elaludni.
Egy este, amikor Mrs. Baxter hajat mosott a fürdőszobában, hirtelen jéghideg ujjak érintését érezte a vállán. A nő belenézett a tükörbe. Senki sem állt mögötte. Mrs. Baxter felsikított, lerohant az ebédlőbe, ahol meg is találta férjét.
Mielőtt bármit elmesélhetett volna neki, minden lámpa lekapcsolódott, és a nő valami meleget és nedveset érzett az arcán. A lámpák újra felkapcsolódtak. Mrs. Baxter felnézett. A plafonon egy nagy, vörös folt éktelenkedett. Vér csöpögött le belőle. Baxterék másnap kiköltöztek a házból.

Tíz évvel később egy Andrew McStay nevű fiatal fiú, mesélt a barátainak a házról.
-Több mint tíz éve üresen áll-újságolta- Az emberek szerint kísértetek laknak benne. De én nem hiszek a szellemekben!
-Fogadok, hogy nem mernél ott tölteni egy éjszakát -felelte egyik barátja.
-De igenis mernék! Miért is ne? - vágott vissza Andrew.
-Akkor jó - válaszolt a barátja - 50 fontot teszek rá, hogy nem bírod ki! Andrew habozott. Nem igazán akart a házban maradni, de nem akart gyávának tűnni barátai előtt.
-Rendben - szólt végül - Megteszem!
És így történt, hogy Andrew McStay elment az öreg házba egy hideg téli estén.Amikor Andrew belépett az ajtón, rá kellett jönnie, hogy nagyon sötét van. A fiú megpróbálta felkapcsolni a lámpát, de nem volt áram a házban. El akart menni, de nem akarta, hogy barátai kinevessék. Talált egy gyertyát, és meggyújtotta. Elsétált az ebédlőbe. A tekintete hosszasan elidőzött egy régi olajfestményen a falon. Amíg a képet nézte, felfedetett egy különös foltot a plafonon. Nem látta tökéletesen, ezért közelebb lépett, hogy jobban szemügyre vegye. Abban a pillanatban lépteket hallott az ajtó felől. Hirtelen egy émelyítő sikoly hangzott fel, amit egy férfi nevetése követett. Borzalmas nevetés volt. Andrewnak elakadt a lélegzete.
A fiú ki akart menekülni a szobából, de horrorisztikus módon zárva találta az ajtót! Andrew vissza akart fordulni, de mielőtt akár megmozdulhatott volna, jéghideg ujjak fonódtak össze a nyaka körül. Majd elsötétült előtte a világ.

Másnap reggel a barátai ájultan találták Andrew-t az ebédlő padlóján. Nagy horzsolások éktelenkedtek a nyakán és egész arca tele volt karmolásokkal. A fiú eszméletlen volt ugyan, de élt. A barátai azonnal az edinburghi kórházba vitték őt.
A következő huszonnégy órában Andrew még ájult maradt. Aztán egyszer csak lassan kinyíltak szemei. A doktor utasítása szerint még egy darabig ágyban kellett maradnia, és ki kellett pihennie magát. Még aznap a rendőrök meglátogatták Andrew-t a kórházban. Azt akarták tudni, hogy miért ment Andrew a házba, meddig maradt, és mi történt. Andrew mindent elmondott nekik, amit tudott.
Azon az estén két rendőr érkezett a házba. Egy rendőrkutya is volt velük. Körbenéztek. Amikor az ebédlőbe érkeztek, felfedezték az olajfestményt. A kutya hirtelen izgatott lett, és elkezdett ugrálni a falra. A rendőrök alaposan megnézték a falat, de nem találtak ott semmit. Akkor a kutya mérges ugatásba kezdett. Végül a rendőrök úgy döntöttek, hogy lyukat fúrnak a falba, hogy lássák, van-e valami érdekes a falban. Fél óra múlva egy elrejtett valamire bukkantak. A 'valami' egy hatalmas fémdoboz volt. A rendőrök felnyitották. A dobozban több száz aranypénzre akadtak.

 

3.

A Pszichopata...

Egy sötét este 2007. Márc. 25, vasárnap 18:55 Kategória: A pszichopata A történet egy sötét este kezdődik, hamar besötétedett,
Molly a szobájában ült, és olvasott egy újságot. Az újságban egy cikket talált,
egy pszichopatáról, aki a környéken járkál. Azt gondolta biztos valami mese, hogy megvegyék az újságot
.A történet egy sötét este kezdődik, hamar besötétedett, Molly a szobájában ült, és olvasott egy újságot.
Az újságban egy cikket talált, egy pszichopatáról, aki a környéken járkál. Azt gondolta biztos valami mese, hogy
megvegyék az újságot. Egészen estéig gondolta így. Mind a 9 kutyája veszettül ugatott. Kinézett telihold volt.
Nyugtatni próbálta magát, hogy biztos csak azt ugatják. Aztán eszébe jutott, hogy elfelejtett vacsorát adni a kutyáknak,
elindult kifelé. Kopogást hallott az ablakon. Mindenütt kopogott, de egy ablaknál erősebbet, mint a többinél. Kinézett.
Esett az eső. Nagyon sötét volt, ezért Molly nem sokat látott kintre, csak a vízcseppeket látta az ablakon.
Az átlátszó vízcseppek közé vörös cseppek is keveredtek. Molly nem értette miért lehet ez. De bátran ment tovább kifelé.
Aztán eszébe ötlött, hogy azért ki vihetne egy esernyőt, hogy ne ázzon el. Visszament és megkereste. Visszaért az ablakhoz. Ismét kinézett rajta, de azt már szinte teljes egészében borították a vörös cseppek. Molly mostmár bizonytalanabbul indult tovább.
Amikor kilépett az ajtón az egyik kutyája nyüszítve rohant felé. Molly nem értette miért csak egy jön, hol van a többi?
A kutyája elindult Molly előtt. Molly nyugtalanná vált, mert a kutya bátortalanul lépkedett csak előre. Nem tudta vajon mi lelte a kutyát,
és mi a többit? A kutya egész a kert végéig vezette ott megállt. Molly egy lyukat látott a kerítésen. Megijedt. Azt hitte, hogy a
többi kutya kiszökhetett. De a kutya amelyik idáig vezette tovább indult. Molly utána ment. A kertben lévő egyik bokorhoz értek.
Molly elborzadt a látványtól. Mindenütt vér volt és két halott kutya a bokor mellett. A kutya tovább indult. Most egy fánál álltak meg.
Ott újabb kutyák, melyek vérükben fekszenek, s a sárba maguktól temetődnek be. De a kutya tovább akar menni.
Látszik rajta, hogy még mindig fél. A ház fala mellett mennek el. A kutya nem akar megállni, de kénytelen, mert
Molly megdermed, és a földre néz újabb kutyák. Fölöttük az ablak, melyet elborít a vér. Molly mostmár értette a vörös
cseppeket. Hirtelen eltűnt mellőle egyetlen kutyája. Nagy nyüszítést hallott. Erre Molly a ház másik végéhez futott.
Ott feküdt a kutyája. Halottan. Most már Molly is félt. Tudta, hogy a tettes még a közelben van. Megfordult, hogy
visszamenjen a házba, de hirtelen a pszichopatával találta szembe magát. Ugyanazzal, akit nemrég az újságban látott.
Hirtelen erős fájdalmat érzett. Valami hideg, és éles csúszott az oldalába, a földre zuhant, és örökre ott maradt... A pszichopata ÉL...
Még mindig...

4.
Egyszer élt egy idős házaspár. A férfit kéztöréssel kórházba szállították. Az asszonynak igen rossz volt a férje nélkül egyedül a házban. Csak az idős macskája volt ott. De éjszakánként mindig kizárta a macskát. Nemsokkal ez után a macska minden éjjel kaparta az ajtót, dübögött stb..Az asszony egy idő után megelégelte, elvitte az állatorvoshoz, bár gondolta, hogy mivel elég idős, úgyis el akarják majd altatni, főleg, hogy agyi problémák is felléptek öregkorára. Így is lett. Az asszonynak csak egy kikötése volt: a macskát midnenképen hagyják neki ott,miután elaltatták-a lakásában. Így is lett. Az orvos mondta, hogy a macskát elaltatta, de neki rohannia kell, ezért otthagyja. Az asszony, miután az orvos elment kiment a macskájához. De megdöbbenésére nem a macska feküdt ott..Hanem a férje..Holtan!

 

5.
1689-ben egy látót(kapcsolatba tud lépni a szellemekkel, látja a jövőt) vittek nem tul sulyos sérülésekkel kórházba. Kb egy hétig nagyon jól elvolt ott, de ezután éjszaka szürnyö dolgokat kezdett látni: A kórház betegei meghalnak. Minden éjjel az ép soron következő áldozat halálát látta.Ezek persze a következő nap mindig meg is történtek. Egy ideig türte, hiszen tudja mivel jár az, ha valaki látó. De egy nap az egyik barátja kínok kínjai közt halt meg álmában. Ekkor felkelt, majd a mellette lévő ablakhoz sétált és kiugrott.Azóta átok ül azon a helyen. Bárki, aki azon az ágyon gyógyul, mint amelyiken a látó, 2 hét után öngyilkos lesz: Nem birja a rémálmokat-a látó rémálmait. 2. hét éjszakáján mindegyik az ablakhoz sétál, majd kiugrik.

6.

Egy házban él egy család....

 

 

 


Egy házban él egy család, akinek a fiuk meghalt pár évve ezelőtt. A szüleik nem temették el, hanem a szobájában hagyták. A szobában semmit nem mozdítottak el a helyéről. Kulcsra zárják az ajtót. Eltelik egy év, aztán kettő, gondolják, ha majd el kezd büdösödni, akkor majd elhamvasztják. De semmit sem éreztek... Kinyitották az ajtót, de a kisfiú nem feküdt ott, ahol hagyták... / a szobában nem volt ablak / A szülők nagyon megijednek, nem tudják, mi történhetett vele. Aznap este a fiú anyja elment fürdeni. Hirtelen megjelent a fiú. Az anyja nagyon megörült, hogy mégsem halt meg. Majd a fiú odament az anyjához, és a vízbe folytotta. Eltűnt a fiú... Az apa éppen a vacsorát főzte. Neki is megjelent a fiú. Az apa is nagyon megörült a fiának. A fiú közelebb ment, majd az apja fejét a forró olajba nyomta. Másnap reggel, mikor a szomszédok ihívták a rendőrséget, a rendőrök bementek a házba, és a tükörrel szemben feküdt akét hulla, a tükörre pedig vérrel volt írva, hogy:

 


MÉRT NEM ENGEDTETEK ÁT A MÁSVILÁGRA? EZÉRT MOST MEGBŰNHŐDTÖK!!!
 
7.
 
Fiatal pár...
 

 

 

Pár fiatal egyik este betévedt egy régi házba, hogy megmutassák bátrak és nem félnek a szellemjárta háztól. A legkisebb lány minidg lemaradt és kis idő után már nem volt meg. Sikitást hallottak és nem törődve semmivel rohantak ki a házból, de másnap visszamentek a lányért.Keresték mind a 4 emeleten, de sehol nem bukkantak rá. Az egyik gyerek szerint aki a házba beteszi a lábát, az nem éli túl. Féletk és már sötétedett, elindultak a kijárat felé de mintha labirintusba kerültek volna.... A legidősebb lány leszakadt és másfelé indult. Hangokat halott, mindig hátranézett és futott ahogy csak tudott. Pár perc mulva sorra sikítottak és tüntek el. Márcsak ketten maradtak. Futottak a legközelebbi ablakhoz, de amikor bementek egy szobába az ajtó becsapódott. Sikítoztak és kiabáltak, bámultak ki az egyetlen abalkon és mikor megfordultak, látták maguk mögött mind az 5 társukat: egyet felakasztva, egyet lenyakazva, egybe kések voltak álitva de mind halott vol csak bámultak a két lányra, de azok megfordultak és akkor a legelső, a legfiatalabb lány hirtelen egy hatalmas kést vágott a két lányba és mosolygott. Azóta abban a házban kisért a 7 lány szelleme várva hogy csatlakozzanak hozzájuk.....

8.

 

Kéz


Egy nap megszületett az első gyermek a Bodrogi családban. Az egy szép kellemes nyári nap volt.
Ez a gyermek egyre csak cseperedett, nőtt és nőtt, mígnem jó nagy lett, 11 éves. Lisának hívták. Éppen suliidő volt, mikor Lisa iskolába ment, a szülei pedig 2 külön autóval dolgozni. Pál, Lisa édesapja egy project-en dolgozott a Jumbó gyárban. Az 2 kilóméterre volt a családiházuktól, ahol akkor laktak. Lisa szomorú hírt kapott az egyik szünetben. Az iskolaigazgató kereste fel személyesen, hogy közölje vele a rossz hírt: az édesapját elütötte egy vonat. A síneken az autó lerobbant, és pont akkor jött egy vonat. Az autó nem indult, és akkor a vonat elgázolta, maga alá temette az autót. Lisa sehogysem akarta elhinni ezt a hírt sem, de amikor megtudta, hogy 2 évvel ezelőtt pont így gázoltak el egy fiatal férfit, ugyan akkor, pontosan, még az idő is stimmelt,  egy kissé megijedt.Hazafelé menet az iskolából meglátott valamit. Mivel eléggé furcsának tartotta, hogy az édesanyja nem jön érte elindult hazafelé gyalog. Akkor vette észre a balesetet. Egy nőt gázoltak el. Épp a zebrán akart átmenni, mikor egy autós elütötte. Azonnal meghalt, akárcsak az apja. Mikor meglátta a nőt, aki az autó alatt volt félig, nagyon megiletődött. Az édesanyja volt az, Xénia. REttentően elkeseredett, és a gyámhatóság gondoskodott az elhelyezéséről: a nagymamájához, és a papájához költözik. Amikor a híradóban bemondták az anyja balesetét akkor is nagyon megijedt: évekkel ezelőtt ugyanúgy elütöttek ott azon a helyen egy fiatal anyukát, ahol most az övét. A nap, és az óra is stimmelt. Akárcsak az édesapjánál.
Pár nappal az édesanyja balesete után a nagyszüleivel is baleset történt. Míg Lisa iskolában volt a nagyszüleinél tűz ütött ki, és nem tudtak kijutni a lakásból. Bennégtek. Ezt a szörnyű hírt is az igazgató közülte Lisával. Mivel a kislánynak nem volt hová költöznie ezért magához vette az iskolaigazgató, aki törvényesen is a rokona volt valamilyen szempontból: az édesanyjának az unokatestvérének a felesége. Miután a nagyszüleivel is bekövetkezett a szörnyű baleset, kiderült, hogy volt már 2 ilyen haláleset abban a lakásban, ahol ők is éltek, és meghaltak. ez már végképp különös volt Lisának, és még jobban nyomta a szívét a szomorúság, épp eléggé ahhoz, hogy a sokk hatására kerüljön, mikor az őt örökbefogadó igazgatónőt is utolérte a halál. Az utcán egy bankból kijövő rabló leszúrta. Lisa sokkot kapott, és mikor az utcán hazafelé tartott a barátnőjéhez, akihez ideiglenesen költözött szembetalálkozott egy emberrel. Az ember furán mély, és ismerős hangon szólt hozzá:
- Most Te következel!- Majd közelebb lépett Lisához, és leszúrta.

Ezzel a Bodrogi család teljes mértékben ki halt. Kivéve, ha a Te neved is Bodrogi. Akkor teleszel a következő. 9.
Telefon

10.

Egyszercsak csörgött a telefon. Épp egy filmet néztem, és folyt már nagyban a vissza számlálás.
5, 4, 3, 2, 1...és ekkor megcsörrent a telefonom.
Előszőr féltem felvenni, hátha valami jel, de ezt csak beképzeltem magamnak. Biztos valami idióta szórakozik, mert ő is azt a filmet nézi, és be akart szivatni.
FElvettem, de senki nem szólt bele. Mondtam, hogy szivatás!
De a film, ami nem DVD-ről ment visszatekeredett a visszaszámolás részhez.
Megint kezdődött: 5, 4, 3, 2, 1... a telefon megint megcsörrent, de most tényleg nem mertem felvenni. Ez tuti nem szivatás, egy film ami a tévében megy nem tud magától visszatekeredni! Nem vettem fel a telefont, de az csak csörgött, és csörgött a végtelenségig. Vedd fel, ez biztos csak anyu, mondogattam magamnak. Felvettem, hát de csak szuszogott a telefon végén lévő személy. Beleszóltam:
- Ki az?- A hangom reszketett az idegességtől. DE megszólalt az illető a telefon végén:
- Aki itt áll a hátad mögött.
Megfordultam, de esélyemsem volt sikítani, vagy elfutni, esetleg védekezni. Végzett velem.

Ha visszatekeredik a film a tévében, és megcsörren a telefon, akkor Te is jössz utánam!
 
11.
 
A végzetes buli

Egyik este Mary szülei konferenciára mentek, otthon hagyták Maryt, és a lelkére kötötték, hogy ne tartson bulit. De Mary, amint szülei elmentek, rögtön elkezdett készülődni, és minden barátját meghívta a bulira. A buli egész éjszaka tartott, amikor hirtelen beborult az ég, hatalmas vihar lett. Villámlott egy nagyot, és hirtelen kiment az áram. Két ember fölment a padlásra, hogy megnézze a biztosítékot. Megbeszélték, hogyha három percig nem jönnek le, menjen utánuk két pár, hogyha segíteni kell, vagyilyesmi. A vendégek, és Mary vártak egy percet, három percet, de nem jött le senki. Fölment újabb két ember, de azok sem jöttek le. Fölment a következő pár, de azoknak is nyoma veszett. Már csak egy pár volt, és Mary egyedül. Azok is fölmentek. És csodák csodájára azok sem jöttek le három percig. Mary-nek föl kellett mennie. Fölért a padlásra. Felkapcsolta a villanyt, és a padlás televolt a vendégek hulláival. Mary láttott egy papírdarabot a padlás mási végén. át furakodta magát a hullatengeren, ésfelvette az papírdarabot. Ez állt rajta: Fordulj meg! És Mary megfordult. Hirtelen egy kést döftek a mellkasába! Ekkor felébredt! Nagyon megkönnyebbült, nagy kő esett le a szívéről, hogy ez csak egy álom volt. Délelőtt a szülei közölték vele, hogy konferenciára kell menniük.